Betonlook tafel België

sep 29, 2020 | Informatieve blogs

De mooiste kwaliteit betonlook tafel België, geheel naar uw wens

Comfortabel spelen, eten en werken? Het kan allemaal aan de prachtige betonlook tafels van de Betonlook Fabriek!

Kiezen voor een robuuste betonlook tafel in uw woning

Uw woning is de plek waar u zich ten volle thuis wilt voelen en daarom plaatst u hier uitsluitend de mooiste en meest comfortabele meubels. Heeft u behoefte aan een nieuwe tafel, bijvoorbeeld om aan te eten? Laat dan zeker uw gedachten gaan over de prachtige betonlook tafels van de Betonlook Fabriek. Wij zijn het adres bij uitstek voor de mooiste kwaliteitstafels die uitgevoerd worden in de schitterende betonlook. Onze tafels zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en in allerlei formaten, zodat u altijd het perfecte exemplaar voor in uw huis zult vinden. Doordat we bovendien zelf het productieproces in handen hebben, kunnen we tevens een schone tafel op maat voor u maken.

Wat is een betonlook tafel nu werkelijk?

Bij een betonlook tafel België gaat het om een tafel die wel de aanblik heeft van beton, maar die stukken lichter in gewicht is dan echt beton. Gebruikmakend van beton ciré (een type stuc dat gebaseerd is op cement) kunnen we de look en feel van beton prachtig nabootsen. Zo ziet uw nieuwe tafel er wel schitterend en ruig uit, maar blijft hij toch zeer praktisch in het gebruik. U kunt hem bijvoorbeeld veel eenvoudiger verplaatsen dan een meubel van echt beton. Dankzij de speciale coating wordt uw betonlook tafel België bovendien langdurig beschermd tegen beschadiging, vervuiling en vochtschade.

De voordelen van een eettafel in betonlook

Door te kiezen voor een betonlook eettafel beschikt uw nieuwe meubelstuk over een flink aantal voordelen. Zo heeft hij een fraaie industriële uitstraling met de look van beton en het gemak van een materiaal als hout of metaal. De toegevoegde coating zorgt ervoor dat uw tafel tot in de lengte van dagen proper en mooi blijft. Tevens kan de Betonlook Fabriek volledig maatwerk leveren bij de creatie van uw nieuwe eettafel. Uw wensen zijn nooit te gek voor ons!

Een prachtige tafel op maat

Bij de Betonlook Fabriek zijn we pas echt tevreden wanneer al onze klanten dat zijn. We denken daarom graag met u mee en bieden u tal van opties als het gaat om uw nieuwe betonlook tafel België. U kunt kiezen uit allerlei verschillende formaten. Bestel bijvoorbeeld een knusse vierkante tafel waaraan u heerlijk intiem kunt dineren of kies juist voor een lange rechthoekige tafel waaraan u met uw hele familie of al uw vrienden gezellig kunt tafelen. Het tafelblad van uw voorkeur kan op een gladde of een grove wijze worden afgewerkt. Voeg aan het ontwerp rechte of driehoekige poten toe of kies voor een speels X-frame. Hiermee ontstaat precies de juiste betonlook tafel België die u wenst. Kunt u wel wat advies gebruiken bij het ontwerpen van uw nieuwe eettafel? Laat het ons dan gewoon even weten!

Bijzonder hygiënische keuze

De coating die wordt toegevoegd aan uw betonlook tafel maakt dat het tafelblad niet ontvankelijk is voor vloeistoffen, zoals dranken. Tevens is de coating zodanig dekkend, dat schimmelsporen en bacteriën zich niet in het materiaal kunnen nestelen. Langs de andere kant laat de tafel zich natuurlijk zeer eenvoudig reinigen. Hierdoor bent u altijd verzekerd van een propere, uiterst hygiënische tafel. Hier kunt u uw (klein)kinderen met een gerust hart laten spelen en kunt u met het hele gezin veilig en vertrouwd genieten van de heerlijkste gerechten.

Ontdek de vele mogelijkheden

Wilt u precies weten wat er allemaal mogelijk is op het gebied van een nieuwe betonlook tafel België? Neem dan contact op met de specialisten van de Betonlook Fabriek. Wij staan volledig voor u klaar met een passend advies dat perfect aansluit bij uw woonwensen. Om de meest geschikte kleur betonlook voor uw interieur te vinden, sturen we u graag een setje kleurstalen op. Dit is voor u geheel kosteloos. U ontvangt maar liefst vier uiterst fraaie tinten: Platinum grey (40% grijs), Stone (60% grijs), Antraciet (80% grijs) en Black steel (100% grijs). Zodra u de kleur van uw voorkeur heeft gevonden, hoeft u alleen nog maar te besluiten voor welk model tafel u gaat en in welk formaat u hem wenst. Geef vervolgens uw wensen aan ons door en wij gaan direct aan het werk met de vervaardiging van uw gloednieuwe betonlook tafel België. Met vragen of opmerkingen kunt u uiteraard te allen tijde bij ons terecht.

Ervaar betonlook GRATIS in huis.

 Je betaald alleen €2,49 verzendkosten.

Best verkocht

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Webwinkel Keurmerk
Open chat
👋 Hoi, kunnen we je ergens mee helpen?
👋 Hoi, kunnen we je ergens mee helpen?