Ronde eettafel betonlook

mrt 25, 2021 | Informatieve blogs

Op zoek naar een mooie nieuwe eettafel? Ga voor betonlook!

Is het tijd om een nieuwe eettafel aan te schaffen? Dan is het belangrijk om een meubel te kiezen dat past bij uw interieur, uw persoonlijke smaak en natuurlijk uw budget. Zeker bij eettafels is het verder zaak dat er voldoende plek is om z’n allen samen te komen. Of het nu om uw eigen gezin gaat of u juist regelmatig gasten ontvangt, uw nieuwe tafel moet plaats bieden aan iedereen. Kies daarom voor een schitterende ronde eettafel betonlook! Deze ziet er bijzonder fraai uit en heeft als bijkomend voordeel dat u gemakkelijk contact maakt met al uw tafelgenoten.

Wat houdt een ronde eettafel betonlook precies in?

De eettafels van de Betonlook Fabriek zijn verkrijgbaar in diverse maten en modellen, waaronder de ronde eettafel betonlook. We beginnen met de opbouw van de tafel en voorzien het blad vervolgens van de zeer fraaie betonlook. Dit gebeurt door de toevoeging van betonstuc (ook wel beton ciré genoemd). Hiermee verkrijgt uw nieuwe ronde eettafel betonlook daadwerkelijk de aanblik van beton, maar is de kwaliteit nog beter. Het oppervlak is veel minder kwetsbaar dan echt beton en kan tevens eenvoudig worden schoongehouden.

Betaalbaar vakmanschap

Bij de Betonlook Fabriek bent u aan het juiste adres voor kwalitatief hoogstaande betonlook meubels voor een aantrekkelijke prijs. Doordat wij het volledige productieproces in eigen handen hebben, kunnen we onze ronde eettafel betonlook en andere betonlook meubels aanbieden tegen scherpe prijzen. Door onze ruime ervaring met het creëren van talloze soorten rechthoekige en ronde betonlook eettafels bent u verzekerd van het meest prachtige vakmanschap dat uw woning lange tijd zal sieren.

Ronde Betonlook Eettafel met Matrix poot

vanaf 1.561,00 1.249,00

Is het mogelijk om maatwerk te bestellen?

Uiteraard is het mogelijk om bij de Betonlook Fabriek een gloednieuwe ronde eettafel betonlook te laten maken volgens uw eigen wensen. Zo kunt u kiezen uit betonlook in meerdere prachtige kleuren, diverse soorten poten en natuurlijk tafelbladen in diverse afmetingen. Op deze manier kunt u heel gemakkelijk uw ideale eettafel samenstellen. Kies voor een bestaand model dat u laat uitvoeren naar uw eigen wensen of stel een geheel eigen ontwerp samen. Neem contact met ons op voor het bespreken van de mogelijkheden.

Kan ik ook andere meubels in betonlook bestellen?

We zijn ons bedrijf begonnen met het maken van onder meer de ronde eettafel betonlook. Inmiddels breiden we ons assortiment steeds verder uit, waardoor het mogelijk is om ook andere meubels in dezelfde schitterende stijl aan te schaffen. Denk bijvoorbeeld aan bijpassende stoelen , een mooi tv meubel of een salontafel in betonlook . Voorbeelden hiervan vindt u op onze website. Liever een aantal betonlook meubels op maat bestellen? Het team van de Betonlook Fabriek staat voor u klaar!

Ervaar betonlook GRATIS in huis.

 Je betaald alleen €2,49 verzendkosten.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Webwinkel Keurmerk
Open Whatsapp
👋 Hoi, kunnen we je ergens mee helpen?
👋 Hoi, kunnen we je ergens mee helpen?