Wat is een beton tafel?

mei 17, 2021 | Informatieve blogs

Wat is een beton tafel?

Bij beton denkt u wellicht aan hele zware tafels met een grof structuur. En dit klopt, beton is zwaar en niet geschikt voor dagelijks gebruik. Wij maken daarom gebruik van Nederlands beton cire. De basis is fijne cement korrel en hier is resin aan toegevoegd. Dit maakt het een pasta waardoor we het makkelijk op meubels kunnen stucen. Onze beton tafels zijn hierdoor fijn om aan te voelen. Onze tafels zijn dan ook vochtwerend en krasbestendig.

We horen in onze markt steeds meer over beton tafels die gemaakt worden met beton cire uit Spanje en italië. Hier hebben wij vanaf het begin afstand van genomen omdat wij geloven in Nederlandse kwaliteit en een tafel die fijn voelt om aan te eten maar ook om een spelletje aan tafel te spelen met de familie.

De binnenkant van een beton tafel is MDF. Wij maken een frame van MDF en primeren deze zodat hij niet meer vocht zuigt. Wij verstevigen de beton tafels met balken zodat ze niet krom trekken na een maand of 5 jaar.

Hoe slijtvast en krasbestendig is een beton tafel?

Omdat wij beton cire gebruiken dat op basis van fijne cement is biedt dat heel veel voordelen. Het fijne cement(beton cire) samen met onze vochtwerende coating zorgt ervoor dat een tafel tot zo’n 4 uur is beschermd tegen het intrekken van vocht zoals koffie, thee of wijn. Daarnaast is het door onze coating ook krasbestendig. Zo hoef je je geen zorgen te maken als je met borden of een laptop schuift over de beton tafel. De beton tafels zijn gemakkelijk af te nemen met een licht vochtige doek en hier hoeft geen sop of andere middelen voor gebruikt te worden.

Is je vraag beantwoord van wat een beton tafel is? Dan heb je waarschijnlijk nu de vraag van hoe ziet zo een beton tafel er dan precies uit? Bezoek dan is onze beton ciré showroom.
Wij hebben hier geprobeerd om meerdere leuke betonlook woonkamer sferen te creëren.

Benieuwd naar onze betonlook meubels? Zie hieronder enkele voorbeelden.

Ervaar betonlook GRATIS in huis.

 Je betaald alleen €2,49 verzendkosten.

Best verkocht

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Webwinkel Keurmerk
Open chat
👋 Hoi, kunnen we je ergens mee helpen?
👋 Hoi, kunnen we je ergens mee helpen?