Als je niet tevreden bent over de door jou bestelde artikelen dan heb je de mogelijkheid om deze binnen 14 dagen na ontvangst te retourneren.

Wanneer je een product wilt retourneren vul dan onderstaande retourformulier in. Wij zullen je retouraanvraag beoordelen en binnen 2 werkdagen contact met je opnemen voor een eventuele afspraak om de artikelen bij je op te halen. Indien dit formulier niet volledig is ingevuld kunnen we de retouraanvraag niet in behandeling nemen.

Om in aanmerking te komen voor teruggave van het aankoopbedrag moet het teruggestuurde product in originele staat en voorzien van eventuele labels en etiketten geretourneerd worden. Het product mag geen gebruikssporen bevatten. Wij behouden het recht voor om geretourneerde artikelen te weigeren als het vermoeden bestaat dat de artikelen reeds zijn gebruikt of buiten onze schuld om zijn beschadigd.

Let op: Is je meubel door ons op maat gemaakt? Neem dan contact met ons op. We kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden.

Retourneren is op eigen kosten. Wanneer een artikel bij levering geretourneerd wordt of als wij deze bij u komen ophalen kost dit €100,-

Retourformulier

7 + 12 =

Open chat
👋 Hoi, kunnen we je ergens mee helpen?
👋 Hoi, kunnen we je ergens mee helpen?